Vanaken laat zich uit over kansen op EK-selectie

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken kreeg zijn kans in de basis tegen Cyprus. De concurrentie is echter groot voor een definitief plekje in de EK-selectie van de Rode Duivels, dat weet ook de sterkhouder van Club Brugge.

20 november 2019 09:02 - Tegenover Het Belang van Limburg laat Vanaken zich uit over zijn kansen op een plekje voor de Rode Duivels voor het EK 2020. “Als ik speelminuten krijg probeer ik mijn uiterste best te doen”, haalde hij de schouders op. “En dan zal ik uiteindelijk wel zien of ik erbij geraak.”

Vanaken draait goed mee tussen al de vedetten. “Het maakt het makkelijk om te voetballen met zoveel kwaliteit om je heen. Je weet dat er altijd twee of drie opties zijn aan wie je de bal kwijt kan. Vanuit mijn positie heb ik getracht het tempo zo hoog mogelijk te houden, in één of twee tijden te voetballen en vooruit te spelen. Dat was niet altijd gemakkelijk tegen een tegenstander als deze.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.