Vanaken neemt geen blad voor de mond: “Antwerp is altijd veel show en gebluf, maar het heeft weinig met voetbal te maken”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Voor Hans Vanaken zijn het zelden leuke matchen op de Bosuil. Ook dit keer werd onze spelmaker weer continu geschaduwd door Faris Haroun. Dat Club finaal aan het kortste eind trok na een bewogen tweede helft met enkele dubieuze beslissingen is zuur, maar de Gouden Schoen wilde de eerste nederlaag in de Jupiler Pro League niet dramatiseren.

11 november 2019 12:33 - “Dat het een fysieke veldslag wordt, dat weet je als je hier speelt. Antwerp is altijd veel show en gebluf, maar uiteindelijk heeft het allemaal weinig met voetbal te maken. Dat is hun goed recht en dat wisten wij ook voor de wedstrijd. We krijgen zelf de kansen om een punt te pakken, maar die maken we niet af”, vertelt Hans Vanaken in Het Nieuwsblad.

“Voor ons is dit nu geen drama. We hebben een fantastische match gespeeld in Parijs en ook tegen Antwerp verdienden we meer. Er is helemaal geen reden tot paniek. Tijdens de interlandbreak kunnen we de batterijen opladen en dan gewoon verder werken.” Club heeft alvast een haalbaar programma in de JPL met KV Oostende en Moeskroen thuis en STVV uit.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.