Vrijdag blij weerzien met Akpala? KVO haalt onze geliefde ex-spits terug

Joseph Akpala (Club Brugge)

Markante transfer tijdens de interlandbreak: KV Oostende heeft zich versterkt met een extra aanvaller. En het is niemand minder dan Joseph Akpala.

18 november 2019 15:00 - De intussen 33-jarige Nigeriaan zat al sinds februari zonder club na een weinig geslaagd avontuur bij Al-Faisaly in Saoedi-Arabië. Aan de kust tekent hij een contract tot het einde van het seizoen met optie op een bijkomend seizoen.

Voor Akpala, die tussen 2008 en 2012 uitgroeide tot een goedlachse publiekslieveling in Jan Breydel, wordt het zijn tweede avontuur bij KV Oostende. En wie weet komt hij vrijdag al in actie tegen blauw-zwart…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.