Zalig! Ploeg uit vierde provinciale viert overwinning zoals Club Brugge dat steevast doet

 © Glenn Bogaert

Het is al jarenlang een traditie dat Club Brugge na een overwinning de veroverde drie punten gaat vieren met de supporters. Een leuk en vast ritueel dat heel mooi de symbiose tussen de spelers en de achterban in de verf zet. En blijkbaar werkt de samenzang ook inspirerend want gisteren vierde vierdeprovincialer FC Zegelsem uit het Oost-Vlaamse Brakel een 2-4 overwinning op het veld van EC Oudenhove zoals blauw-zwart dat doet. Bekijk hieronder de beelden! “We are wonderful!”

12 november 2019 11:18 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.