Al 10 clean sheets, Mignolet is strafste keeper van Europa

© Q2

Je kunt er niet naast kijken: Simon Mignolet is al vanaf dag één in Brugge een serieuze meerwaarde en ook zijn statistieken bevestigen dat. Zo pakte onze Rode Duivel afgelopen weekend tegen Moeskroen al zijn tiende (!) clean sheet in de Jupiler Pro League.

03 december 2019 11:43 - Een bijzonder straf cijfer als je weet dat Big Si, die afgelopen zomer overkwam van de Engelse topclub Liverpool, in competitieverband 14 wedstrijden heeft gekeept. Tegen Waasland-Beveren en STVV was het immers nog Ethan Horvath die de honneurs mocht waarnemen.

De 31-jarige Mignolet slikte nog maar vijf goals: eentje tegen Genk, Anderlecht en Standard – telkens in Jan Breydel – en twee stuks tegen Antwerp. In Europa en meer bepaald in de Champions League zit de nuchtere Limburger aan 9 matchen en daarin hield hij 3 keer de netten schoon.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.