Alwéér een topaffiche: Club loot Manchester United in Europa League

 © Twitter Club Brugge

Qua Europese lotingen mogen we dit seizoen absoluut niet klagen: na de tot de verbeelding sprekende groepsfase van de Champions League met absolute topploegen als Real Madrid en PSG mag Club zich nu opmaken voor een dubbele confrontatie met Manchester United.

16 december 2019 15:24 - Blauw-zwart mag eerst thuis aan de bak tegen de Engelse topclub, die na een moeilijke start in de competitie is opgeklommen naar de zesde plaats in de Premier League, en die match wordt afgewerkt op donderdag 20 februari 2019. Eén week later, op donderdag 27 februari, volgt de terugwedstrijd in het mythische Old Trafford oftewel het zogenoemde Theatre of Dreams.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.