Clement géén mogelijke opvolger van bondscoach Martinez: “Ik zou zeker weigeren”

Bondscoach Roberto Martinez werd al veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij de Rode Duivels. Club Brugge-coach Philippe Clement is volgens velen de ideale kandidaat.

31 december 2019 08:36 - De kans dat Clement Martinez zal opvolgen is echter nihil. “Ik zou zéker weigeren; dat weet ik nu al. Ik zit volop in de dynamiek van clubcoach – ik wil elke dag op het veld staan”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Ook bondsvoorzitter Mehdi Bayat houdt zich op de achtergrond. “Ten eerste omdat er nog geen beslissing is over Martínez – we zullen daarover eerst met hem praten. En ten tweede, Clement ligt onder contract bij Club Brugge. Dat is dus louter hypothetisch. De vraag stellen, heeft nu geen enkele zin.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.