Clement komt met goed nieuws voor bekerclash met Anderlecht: “Hij zit in ieder geval wel in de selectie”

© Facebook Club Brugge

De hamvraag bij Club Brugge in de aanloop naar de bekermatch van morgenavond tegen Anderlecht: is Krépin Diatta klaar voor de strijd of niet? Philippe Clement ging er vandaag meteen op in tijdens zijn persbabbel.

18 december 2019 14:09 - “Je zal Krépin morgen zien, maar we zullen zien of dat op het veld is. Hij zit in ieder geval wel in de selectie, ja. Hij heeft ook meegetraind”, kwam de coach met goed nieuws over de beschikbaarheid van onze belangrijke Senegalese winger.

De 20-jarige Diatta was in de met 2-1 gewonnen competitiematch tegen Anderlecht van eind september goed voor twee goals en vormde toen een dodelijk en ongrijpbaar trio met Percy Tau en Emmanuel Dennis, uitgerekend de twee spitsen die afgelopen weekend nog schitterden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.