Clement steekt ambitie niet onder stoelen of banken: “Tot aan de winterstop alles winnen”

©  Sports Late Night

Het rapport van Club blijft ook na de verraderlijke uitmatch op het veld van STVV straf: 42 op 51 en alweer een driepunter op verplaatsing, de zevende al dit seizoen. Dan kan een trainer alleen maar tevreden zijn, al helemaal gezien de snelle opeenvolging van matchen.

09 december 2019 12:12 - “Ik vond onze eerste helft heel erg sterk, waardoor Sint-Truiden eigenlijk amper over de middenlijn geraakte. Dan krijg je natuurlijk wel een mentale klap door dat tegendoelpunt, wat op dat moment een hold-up was. De spelers hebben de voorbije maanden echter geleerd van niet te stoppen na een tegenslag, maar om gewoon te blijven gaan. Om nog harder en harder te pushen om een resultaat binnen te halen en dat hebben ze gedaan. Op het einde werden we daarvoor beloond. Ondanks het feit dat er al een doelpunt werd afgekeurd”, laat Philippe Clement optekenen bij Play Sports.

“Ik heb de beelden al vanuit een moeilijk camerastandpunt gezien en ik vond dat er heel weinig aan de hand was in die fase. Welke accenten ik nog leg tot aan de winterstop? Alles winnen! Dat is mijn grootste accent: de ambitie hebben om alles te winnen. Misschien gaan we daar niet in slagen, dat kan zijn. Maar we moeten wel die intentie hebben om telkens voor de overwinning te gaan en elke keer voluit te gaan. Niet alleen in de wedstrijden, maar ook op training”, klinkt het overtuigend bij onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.