Clement verloor ooit met 5-1 én 6-1 in Brussel, maar: “Ik herinner mij recent eigenlijk vooral overwinningen”

Philippe Clement maakte als speler én (interim-)coach al een en ander mee in Anderlecht, bijvoorbeeld een pijnlijke 5-1 en 6-1 nederlaag. Maar daar ligt hij anno 2019 heus niet meer van wakker.

18 december 2019 14:23 - “Dat zijn heel verre herinneringen. Ik herinner mij recent eigenlijk vooral overwinningen. Ik ben met Genk zelfs kampioen gespeeld op Anderlecht, denk ik”, reageert onze T1 lachend.

“Ik ben niet iemand die in het verleden leeft, hé. Elk seizoen is anders en waar jij over spreekt, dat is héél, héél lang geleden. Toen had ik ook nog veel meer haar. Die matchen lijken mij lang geleden”, klinkt het.

“Neen, dat is een verplaatsing zoals een andere, alleen weet je dat deze wedstrijden nog meer spelen voor onze supporters. Daar zit voor ons een extra motivatie in”, laat Clement optekenen.

“Daarnaast weet je dat het in die beker alles of niks is. Ofwel ga je door, ofwel ga je niet door. Dat geeft uiteraard een extra pigment aan die wedstrijd”, is de boodschap van Philippe Clement tijdens zijn persconferentie van deze namiddag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.