Clinton Mata bouwt knotsgek feestje met de fans na geweldige ontknoping in Oostende

 © Twitter Club Brugge

De sfeer in het bezoekende vak was top gisteren en ook in de tribune naast het blauw-zwarte uitvak hadden heel wat supporters van Club Brugge plaatsgenomen. Clinton Mata bouwde na afloop dan ook een stevig feestje met de uitzinnige meegereisde achterban en dat leverde in de Oostendse Versluys Arena geweldige en zalige beelden op.

05 december 2019 11:18 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.