‘Club Brugge denkt nog aan Benteke, maar richt pijlen ook op spits van 15 miljoen’

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe aanvaller. Volgens Het Laatste Nieuws is Christian Benteke nog in het vizier, maar ook de Argentijn Adolfo Gaich is een serieuze optie.

31 december 2019 08:33 - Eerder kwam het bericht al naar buiten dat een bod van zo’n negen miljoen euro op de 20-jarige Argentijnse aanvaller werd geweigerd door Gaich zijn club San Lorenzo. Naar verluidt is de vraagprijs een slordige 15 miljoen euro.

Benteke daarentegen is ook een moeilijk dossier. De Rode Duivel strijkt een loon van 135.000 euro op, al zou dat geen obstakel mogen vormen. Het zal echter moeilijker worden om Benteke te overtuigen om naar de Jupiler Pro League te verkassen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.