Club Brugge knikkert Anderlecht zonder problemen uit de beker

In de kwartfinale van de Croky Cup stond de kraker RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma. Club Brugge won de wedstrijd zonder problemen met 0-2.

19 december 2019 22:42 - Club Brugge schoot als sterkste uit de startblokken. Anderlecht kwam toch eens een keer onder de druk uit na een goede actie van Alexis Saelemaekers. Club Brugge was baas en creëerde enkele kansjes. Na een halfuur kreeg Anderlecht ook een poging, Kemar Roofe kopte rakelings naast.

Voor rust kwam Ruud Vormer nog dicht bij zijn eerste goal van het seizoen. Hendrik Van Crombrugge had een sterke parade in huis. In de eerste helft had Club Brugge het overwicht, maar Anderlecht kwam er een paar keer goed uit. Doelpunten vielen er niet.

Vlak na rust kwam de uitploeg meteen op voorsprong. De bal kwam bij Vormer terecht en die twijfelde niet en schoot de bal mooi binnen. Meteen erna kon Hans Vanaken de 0-2 al binnenleggen, maar Van Crombrugge had weer een sterke save in huis. De 0-2 kwam er uiteindelijk na een hoekschop in de 65e minuut. Eder Balanta kon vrij binnenkoppen.

Club Brugge kwam verder niet echt in de problemen en Deli raakt de paal nog. Uiteindelijk bleef de stand bij 0-2 en zo bekert Blauw-Zwart verder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.