Club Brugge krijgt verdict Diagne te horen: “Hij moet zijn uitleenbeurt uitdoen”

Het ziet er naar uit dat Mbaye Diagne niet in de winter zal terugkeren naar Galatasaray, dat laat Het Belang van Limburg weten.

07 december 2019 08:58 - Club Brugge is de aanvaller liever kwijt dan rijk na al zijn schermutselingen. Galatasaray kampt ook met een spitsenprobleem door de blessures van Falcao en Andone. Toch wil de Turkse club Diagne niet terughalen. “Hij moet zijn uitleenbeurt uitdoen, daarna zullen we wel zien”, wordt voorzitter Mustafa Cengiz geciteerd.

Galatasaray zou ook met heel wat schulden zitten, maar toch lonkt de Turkse topclub naar Henry Onyekuru en Xherdan Shaqiri als potentiële versterkingen. Overigens was er wel goed nieuws voor Diagne zelf. De aanvaller zou zijn Rolls Royce terug hebben gekregen van de politie nadat die in beslag was genomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.