Club Brugge moet hart vasthouden: ‘Na dit seizoen klopt de absolute top aan’

Philippe Clement werd landskampioen met KRC Genk en doet het nu ook uitstekend met Club Brugge. De oefenmeester maakt de afgelopen jaren veel indruk als hoofdtrainer. Dat ziet ook Johan Boskamp.

28 december 2019 08:45 - Clement brengt met zijn teams ook goed voetbal op de mat. “Ik had niet verwacht dat Flippie het zo goed ging doen. Hij staat voor goed voetbal. Zowel bij Waasland-Beveren, als bij Genk en Club Brugge liet hij dat zien. Dan is het geen toeval meer. Een bewijs dat hij het in zijn vingertjes heeft”, citeert Het Belang van Limburg.

“Ik dacht altijd dat hij te bescheiden of te rustig was. Hij durft beslissingen te nemen. Diange moest moven en dat gebeurde allemaal vrij geruisloos. In het buitenland zal hij zich aan de cultuur moeten aanpassen. Maar als het hier geen probleem is, waarom zou het daar dan wel zo zijn?”

Boskamp denkt dat de absolute top na dit seizoen zal komen aankloppen. “Dat denk ik wel, maar hij heeft voor drie jaar getekend en Club Brugge is zijn club natuurlijk. Nu, hij is ook vertrokken nadat hij kampioen werd met Genk. Hij wist toen dat Malinovskyi en Trossard vertrokken. Dat heeft hij slim gezien. Misschien krijg je in Brugge straks hetzelfde.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.