Club Brugge wil op alle fronten meestrijden: “Ons doel is ook de beker winnen”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge staat aan kop in de Jupiler Pro League. Het ziet er ook naar uit dat Blauw-Zwart Europees zal overwinteren. Hans Vanaken vertelt tegenover Het Nieuwsblad dat ook de beker een doel is.

04 december 2019 12:41 - Club Brugge neemt het in de Croky Cup op tegen KV Oostende. “We vinden het zelf ook een heel belangrijke wedstrijd. We willen op alle fronten meestrijden, zowel in België als Europees. We hebben al veel goede zaken getoond in alle competities en nu willen we gewoon weer doorgaan in de beker.”

Club Brugge won de beker voor het laatst in 2015. In 2016 verloor het de bekerfinale van Standard Luik. “Het is simpel: ons doel is om de beker te winnen. Dus tegen Oostende gaan we er volle bak voor”, aldus Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.