Club Brugge wilde sensatie binnenhalen: ‘Hij bleek onbetaalbaar’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is ambitieus en mikt hoog. Blauw-Zwart had volgens Het Nieuwsblad vorig jaar de Noorse sensatiespits Erling Haaland op de radar.

06 december 2019 09:30 - Club Brugge informeerde ook bij de entourage van de jonge aanvaller. ‘Toen het bij zijn makelaar informeerde naar de voorwaarden nam de Nederlands-Italiaanse topmakelaar Mino Raiola de telefoon op. Haaland bleek onbetaalbaar voor Club en verkaste uiteindelijk naar Red Bull Salzburg’, klinkt het.

De rest is geschiedenis. Bij RB Salzburg is Haaland ontploft en de spits is inmiddels zo’n dertig miljoen euro waard. Intussen is Club Brugge alweer op zoek naar een nieuwe aanvaller. Mbaye Diagne mag naar verluidt zijn biezen pakken en Club zoekt een nieuwe spits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.