“Club Brugge zit op het niveau van de Premier League”

Simon Mignolet maakte de overstap van Liverpool naar Club Brugge. De doelman voelt zich in zijn sas bij Blauw-Zwart.

04 december 2019 08:36 - Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat Mignolet zich uit over het statuut van Club Brugge. Op dagdagelijkse basis is er voor mij niks veranderd, daar zit deze club op het niveau van de Premier League. De accommodatie, de organisatie, de manier van denken over vooruitgang…”

Een nieuw stadion is de volgende stap. “Er kunnen altijd nog kleine stappen worden gezet, maar alles is aanwezig. De installaties zijn zelfs beter dan Melwood. Waar de stap nog het grootste is, is bij het stadion, maar daar doet iedereen zijn uiterste best voor”, aldus Mignolet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.