Club maakt locatie winterstage bekend en speelt prestigieuze oefenmatchen

Club Brugge training

Nog één bekerwedstrijd en twee competitiematchen voor de boeg en dan kan Club Brugge genieten van een welverdiende winterbreak. Al zal die natuurlijk grotendeels in het teken staan van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Blauw-zwart trekt naar goede gewoonte dan ook op winterstage.

17 december 2019 15:13 - Net als vorig seizoen kiest Club voor de zonnige bestemming Qatar, waar het opnieuw zal kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van de Aspire Academy. In Doha zullen de omstandigheden om de resterende matchen van de reguliere competitie én play-off 1 voor te bereiden alvast optimaal zijn met aangename temperaturen van net boven de 20 graden.

Het vertrek van de Brugse delegatie staat gepland voor zaterdag 4 januari en op zondag 12 januari keert de spelersgroep van Philippe Clement terug naar ons land. Eén week later volgt namelijk al de kraker tegen Anderlecht in het Lotto Park. Tijdens de stage zal Club dan weer oefenen tegen de Nederlandse topclubs PSV en Ajax, respectievelijk op donderdag 9 en zaterdag 11 januari 2020.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.