Clubfans zien RSCA al op 18 (!) punten bengelen: “Zou Saelemaekers nog altijd in de titel geloven?”

Zelf mochten we zaterdag alweer drie punten toevoegen aan ons totaal en het weekend kreeg gisteren nog een extra mooi randje door de nederlaag van aartsrivaal Anderlecht in Oostende. Heel wat Clubfans volgden de wedstrijd en konden enig leedvermaak niet verbergen.

02 december 2019 13:05 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.