Consternatie in Brugge: Van Driessche ref tegen Anderlecht, Boucaut is VAR

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Volgende week donderdag staat er in de Croky Cup een kraker van jewelste op het programma: Club Brugge neemt het in Brussel op tegen Anderlecht. En intussen is ook bekendgemaakt wie de topper in de kwartfinales van de Belgische beker in goede banen moet leiden.

13 december 2019 13:35 - Bram Van Driessche werd aangeduid als scheidsrechter terwijl Alexandre Boucaut mag plaatsnemen in het VAR-busje. Twee arbiters die in Jan Breydel niet bepaald een geweldige reputatie hebben. Eerstgenoemde onthield Club Brugge dit seizoen al een zuivere strafschop tegen Eupen en ontnam ons vorig seizoen ook al een penalty in de thuismatch tegen AA Gent. En ook de naam van de Franstalige heer Boucaut heeft in Brugge niet bepaald een positieve connotatie…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.