‘Cools wil in januari weg bij Club Brugge, België én buitenland optie’

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Dion Cools wordt al in verband gebracht met een verrassende transfer naar Maleisië en volgens Het Nieuwsblad wil de verdediger in januari daadwerkelijk weg bij Blauw-Zwart.

04 december 2019 11:39 - De verdediger werd niet geselecteerd voor het bekerduel met KV Oostende. ‘Cools heeft het signaal begrepen en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging in januari. De kans bestaat dat hij in België blijft, maar een vertrek naar het buitenland is waarschijnlijker’, klinkt het.

Naar verluidt wil het Maleisische Jahor Darul Takzim FC de 23-jarige verdediger huren. Het liefst wil Cools echter definitief vertrekken bij Club Brugge. Zijn contract loopt nog tot 2021 in het Jan Breydelstadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.