En dan nu Zulte Waregem in halve (beker)finale, twee sterkhouders blikken al eventjes vooruit

 ©  VTM

Nog twee wedstrijden scheiden Club Brugge van een bekerfinale op de Heizel. En wie weet wordt het wel een clash met die andere grote rivaal Antwerp. Maar eerst Zulte Waregem aan de kant schuiven. Ruud Vormer en Simon Mignolet laten hun licht schijnen over de volgende horde.

20 december 2019 15:38 - “Zulte Waregem? Leuk! Tegen Davy De fauw, een vriend van mij. Dat zijn altijd leuke wedstrijden. Dat we nu nog meer de grote favoriet zijn om de beker te winnen? Weet je, die bekerwedstrijden zijn altijd iets apart. Tegen KV Oostende zei ook iedereen dat we hen makkelijk zouden uitschakelen, maar dat gebeurde niet. We moeten gewoon goed beginnen, met de juiste instelling en veel energie in die wedstrijden leggen. Als dat goed zit, hebben we wel de power om over hen heen te gaan”, zegt Vormer bij VTM.

“We zijn heel blij dat we kunnen doorstoten naar de halve finale want dat was op voorhand onze doelstelling: naast de titel ook die beker winnen. We zitten nu bij de laatste vier, dus job volbracht”, vult Simon Mignolet aan. “Of ik blij ben met de loting? An sich maakt het niet zo heel veel uit tegen wie je nu speelt. We zullen altijd die favorietenrol toebedeeld krijgen en we moeten altijd doorgaan”, laat onze doelman optekenen.

“Zulte Waregem is een heel erg goeie tegenstander en zij zullen zeker gemotiveerd zijn om die finale te bereiken want het is voor hen een uitgelezen kans om Europees te voetballen volgend jaar. Het beloven zeker geen makkelijke matchen te worden, maar we hebben tegen Kiev en Linz al getoond dat we op basis van twee confrontaties de betere kunnen zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.