“Enkel een monsterfile op de Brusselse ring kan Club Brugge donderdagavond stoppen”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

We zijn nog aan het nagenieten van een zoveelste driepunter in de competitie, maar donderdag wacht ons alweer een nieuwe opdracht: eentje in de beker tegen Anderlecht. Club Brugge trekt alvast als grote favoriet naar Brussel, dat vindt ook Peter Vandenbempt.

16 december 2019 11:15 - “Tot donderdag kan Anderlecht alvast zijn hoop vestigen op de Beker van België. Maar het is wel tegen Club Brugge, dat is een klein probleem”, oordeelt de voetbalman van de radio.

“Natuurlijk is de Beker een andere competitie. In 1 wedstrijd kan een koe een haas vangen, want zo verhouden Anderlecht en Club Brugge zich momenteel tot elkaar”, luidt het in een analyse voor Sporza.

“Anderlecht was aan het wroeten en spartelen tegen Standard, terwijl Club Brugge later op de avond dartel en dominant fris voetbal speelde. Tau en Dennis scoren plots weer, Vanaken speelde in Gouden Schoen-modus”, zag Peter Vandenbempt.  

“Het verschil is zo groot tussen beide teams dat enkel een monsterfile op de Brusselse ring Club Brugge donderdagavond kan stoppen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.