‘Entourage en fans Cercle Brugge dromen van Club Brugge-spits Vossen’

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Cercle Brugge is nog steeds de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Groen—Zwart zoekt een spits met een neusje voor goals en volgens De Standaard droomt het van Club Brugge-spits Jelle Vossen.

28 december 2019 10:46 - Cercle Brugge heeft scorend vermogen nodig. ‘Voorin kan er wel iemand bij met een neus voor goals. Idriss Saadi heeft die wel maar, kwam een jaar niet in actie en is weer out. Foster doet het goed, Gory is één van de betere transfers en De Belder bewees na zijn terugkeer zijn nut tegen Zulte Waregem’, klinkt het.

Vossen kan niet op veel speeltijd rekenen bij Club Brugge door de grote concurrentie. Een vertrek in januari lonkt dan ook. Het is nog maar de vraag of Vossen Cercle ziet zitten. ‘Intern lonkt men naar een man die vlot kan scoren. Fans en entourage dromen van Jelle Vossen. Maar is een spits van Club haalbaar en wil hij komen?’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.