Goal van het jaar? Dennis doet monden openvallen met geniale hakgoal à la Suárez

© Play Sports

Wat een héérlijk doelpunt liet Emmanuel Bonaventure Dennis gisteravond optekenen tegen KV Mechelen. Nog geen twee minuten na de openingsgoal van Percy Tau zorgde de Nigeriaanse dribbelkont met een fenomenaal hakje voor de 2-0. Eentje dat deed denken aan dat van Luis Suárez van FC Barcelona vorige week tegen Real Mallorca.

16 december 2019 11:33 - En dat de prettig gestoorde Dennis, die net als zijn spitsbroeder Percy Tau een begenadigde avond kende, op die manier scoorde, was allesbehalve toeval: “Ik heb dat doelpunt van Suárez gezien en vond het fantastisch. Ik heb de goal daarna nog meermaals herbekeken en droomde dat ik ooit hetzelfde kon doen. Ik ben heel gelukkig dat dat mij vandaag gelukt is”, noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van onze 22-jarige aanvaller.

“Ik wist echt niet of ik al dan niet buitenspel stond, maar toen de ref na tussenkomst van de VAR naar de middenstip wees, was ik natuurlijk dolblij. De coach heeft me achteraf gelukgewenst met mijn doelpunt en ook dat is een goed teken”, vertelde Dennis ook nog op de website van Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.