“Het was een reuzenfout van mij om Club Brugge te verlaten”

Christoph Daum stond een aantal jaren geleden aan het roer bij Club Brugge. De Duitser kon aan het einde van het seizoen 2011/2012 zijn contract verlengen, maar deed dat niet.

28 december 2019 14:21 - “Het was een reuzenfout van mij om Club te verlaten (Daum kon aan het eind van het seizoen verlengen, maar deed het niet, red.). Anders was Club misschien nog vroeger in een dominante positie gekomen. Ik heb nu spijt dat ik het engagement zelf beëindigd heb”, vertelt Daum tegenover Het Laatste Nieuws.

“Er speelden toen vele zaken, maar die had ik anders kunnen oplossen. Ik zag toen al dat voorzitter Bart Verhaeghe bereid was de club te moderniseren. Als een visionair gaf hij Club een andere dimensie. Ik liet Club bij mijn vertrek ook een document met adviezen na…”, aldus de Duitse oefenmeester.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.