Hoe Igor De Camargo en niet verguisde Diagne bijna bij Club belandde: “Clement nam contact op met mij”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Dat Club Brugge op de valreep nog risicogeval Mbaye Diagne binnenhaalde, zal al voor enig berouw hebben gezorgd in de blauw-zwarte bestuurskamer en zeggen dat Igor De Camargo afgelopen zomer op de radar stond om de nieuwe targetspits te worden.

03 december 2019 12:13 - De 36-jarige Braziliaanse Belg van KV Mechelen was alvast gecharmeerd door de interesse vanuit Brugge: “Igor, wil je opnieuw in de Champions League aan de slag?, vroeg mijn makelaar. Ik schrok, en zei: Hoezo? Niet veel later nam Philippe Clement contact op met mij. Hij vond dat mijn profiel, zowel sportief als extrasportief, in zijn plannen paste. Ik voelde me vereerd. Met nog een jaar contract zat ik goed bij KV Mechelen, maar langs de andere kant kon ik zo’n voorstel misschien niet laten schieten.”

De kopbalsterke ex-targetman van Standard en KRC Genk zag de mooie transfer echter in het water vallen: “Het was een uniek moment om te vertrekken. Waarom? Met Mechelen had ik mijn doel bereikt: terugkeren naar eerste klasse. Jammer genoeg is de transfer niet doorgegaan. Voor hetzelfde geld flitst die opportuniteit, zeker op mijn leeftijd, niet meer voorbij”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.