Hugo Broos over zijn ex-club Club Brugge: “Als ze dat kunnen realiseren, doen ze in België iedereen pijn”

Hugo Broos (trainer)

Wordt het straks Michy Batshuayi of Christian Benteke onder de kerstboom? Club Brugge zou beide spitsen op de radar hebben als aanvallende versterking en volgens Hugo Broos zou een van beide Rode Duivels binnenhalen een geweldige zaak zijn voor de leider.

18 december 2019 16:25 - Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge reeds actie ondernomen in het dossier van de 29-jarige Christian Benteke van Crystal Palace, de vraag is alleen of de beresterke Rode Duivel bereid is om nu al terug te keren naar de Jupiler Pro League. Financieel beschikt blauw-zwart alvast over de nodige middelen om een serieuze inspanning te leveren.

HLN meldt ook dat Michy Batshuayi aan Club wordt gelinkt, maar dat belooft een ander paar mouwen te worden. De bankzitter van Chelsea zou het seizoen graag willen uitdoen in Londen en bovendien is er ook nog het nakende vertrek van Olivier Giroud. Als de Franse targetspits vertrekt bij The Blues moet Batshuayi (26) hoe dan ook aan boord blijven.

Moeilijke dossiers dus, maar het zouden wel toptransfers zijn. Dat vindt ook Hugo Broos: “Club moet een topspits halen. Eentje die ze binnentrapt. Met Okereke dacht ik dat ze prijs hadden, maar die jongen is helemaal stilgevallen. Ik hoor geruchten over Benteke en Batshuayi. Als ze dat kunnen realiseren, doen ze in België iedereen pijn. Club heeft altijd topspitsen gehad: Amokachi, Bacca, Spehar, Stanic, Wesley… En nu? Tau is geen spits, Dennis moet van op de kant komen. Een topspits moet er komen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.