Michel Verschueren ziet het zitten: “Brugge is te pakken, hoor” en “Club heeft nog werk om ons in te halen”

Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

Ondanks de crisisgeur die al maanden in het Lotto Park hangt, is Michel Verschueren niet van de wijs te brengen. De voormalige sportief manager van Anderlecht gelooft dan ook rotsvast dat paars-wit vanavond de grote rivaal uit Brugge kan kloppen.

19 december 2019 14:06 - “Brugge is te pakken, hoor. In de competitie zal Club kampioen worden, maar in één bekermatch kan alles. Hun niveau is niet meer zo hoog als in het seizoensbegin en ze wonnen al meermaals met één goal verschil”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Daarnaast zijn wij nog steeds Anderlecht, met 34 titels op ons palmares. Hoeveel heeft Club Brugge er? Vijftien. Wel, ze hebben nog werk om ons in te halen, niet? Zelf hoop ik ooit nog een titel van Anderlecht mee te maken. Misschien in 2022, voor mijn 90ste verjaardag. Maar ik plak daar geen datum op. Dit jaar de beker winnen is ook goed, hoor.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.