Mignolet ontpopt zich tot penaltyheld in beker: “Heb altijd al veel strafschoppen gepakt in mijn carrière”

© Q2

En of Simon Mignolet zijn geld waard is: onze topdoelman toonde gisteren ook in de beker zijn gouden handen door in een zenuwslopende strafschoppenreeks twee elfmeters van KV Oostende onschadelijk te maken. Club Brugge stoot zo door naar de kwartfinales van de Croky Cup.

05 december 2019 10:46 - “Van vier van de vijf KVO-spelers kende ik de kant die ze zouden kiezen door ze vooraf te bestuderen. Enkel die van Ndenbe kende ik eigenlijk niet, maar ook bij zijn penalty koos ik uiteindelijk de goede kant. Of ik een specialist ben? Ik heb altijd al veel strafschoppen gepakt in mijn carrière. Ik ben groot en heb een redelijke spanwijdte, dus dat is redelijk logisch”, doet Mignolet het verhaal van zijn heldenrol in Het Nieuwsblad.

“We begonnen niet goed aan de wedstrijd en dat heeft de coach ook laten blijken tijdens de rust. Daarna hebben we echter genoeg kansen afgedwongen om te winnen. We raken ook drie keer de lat en mijn collega aan de overkant speelt een prima wedstrijd. Het was ook Ondoa zijn verdienste dat we niet scoren. Uiteindelijk zijn we waar we wilden: in de volgende ronde van de beker. Want dit is echt wel een doel voor ons. Al was het was zeker niet onze beste wedstrijd”, geeft onze nummer één toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.