Mignolet warm onthaald op zijn Stayen: “Na de wedstrijd kreeg ik van beide supportersgroepen applaus”

©  Sports Late Night

Het was zaterdag een speciale wedstrijd voor Simon Mignolet, die voor het eerst sinds zijn terugkeer naar de Jupiler Pro League een wedstrijd mocht afwerken tegen zijn ex-club STVV en dat dan nog op Stayen. En of het een bijzondere ervaring werd, voor onze 31-jarige topdoelman.

09 december 2019 11:46 - “Het was allemaal wel plezant. Als je bij de opwarming het veld opkomt en zowel de supporters van STVV als die van Club Brugge juichen je toe dan weet je dat het goed zit. Na de wedstrijd kreeg ik ook van beide supportersgroepen applaus”, vertelde Simon Mignolet aan Het Nieuwsblad.

“Tijdens de match waren er wel wat opmerkingen, maar dan hoor je dat minder. Ook toen ik wat tijd ging winnen, hoorde ik eigenlijk niet veel. Maar ik kan niet zeggen dat dit een gewone wedstrijd was. Daarvoor ligt STVV nog te nauw aan mijn hart”, bekent onze Rode Duivel eerlijk.

“Ik ben wel blij dat het voorbij is. Bij zo’n terugkeer komt toch wat kijken… Als STVV nu nog wat punten afpakt van de topclubs zit het helemaal goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.