Mulder geeft raad aan Club Brugge: “Desnoods 10 miljoen te veel uitgeven”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge mist efficiëntie voor het doel, dat zagen ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder na de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid.

12 december 2019 09:26 - Club Brugge heeft nood aan een echte goaltjesdief als het effectief potten wil breken in de Champions League. Goede spitsen zijn echter duur op de huidige transfermarkt. “Het is moeilijk om iemand te halen die het op dit niveau al getoond heeft. Wie kan dat betalen?”, vraagt Degryse zich af.

Er worden al enkele ronkende namen genoemd. Bij de analisten praatten ze over Rode Duivels Divock Origi, Michy Batshuayi en Christian Benteke. Allen hebben ze een invallersstatuut bij hun club. “Ik zou dat proberen en desnoods 10 miljoen te veel uitgeven”, wordt Mulder geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.