‘Na robbertje om Diagne strijden rivalen Club en Anderlecht opnieuw om handtekening van spits’

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Afgelopen zomer troefde Club Brugge nog eeuwige rivaal Anderlecht af in de strijd om Mbaye Diagne en ook tijdens de wintermercato zou er een flink robbertje kunnen volgen tussen blauw-zwart en paars-wit. Beide clubs hebben namelijk hun zinnen gezet op Yohan Boli.

09 december 2019 16:03 - De 26-jarige targetspits van STVV is alweer aan een sterk seizoen bezig op Stayen en zit na zijn doelpunt tegen Club Brugge van afgelopen zaterdag al aan tien treffers in zeventien wedstrijden.

Statistieken die in het oog springen en ook de Belgische topclubs niet ontgaan zijn. Zo meldt Het Nieuwsblad dat Club én Anderlecht hun pijlen gericht hebben op de Ivoriaanse sterkhouder van De Kanaries.

Yohan Boli is eind dit seizoen einde contract in Sint-Truiden en dus lijken de Limburgers erop gebrand om hem in januari al van de hand te doen met het oog op het incasseren van de nodige miljoenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.