Onterecht afgekeurd doelpunt Balanta zorgt voor frustratie: “Diefstal van de hoogste graad”

© Sports Late Night

Het verlossende doelpunt van Federico Ricca viel zaterdag pas vijf minuten voor tijd, maar Club Brugge had eerder al de 1-2 aangetekend via Éder Balanta. Alleen werd de tweede treffer van de avond van onze Colombiaanse buffer voor de defensie onterecht afgekeurd. Tot grote woede en frustratie van de supporters van blauw-zwart. Die richten hun woede voornamelijk aan het adres van videoref Nicolas Laforge.

09 december 2019 15:50 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.