Percy Tau weer boven water na moeilijke periode: “Daarom duurde het lang om terug te staan waar ik nu sta”

© Sports Late Night

Een scoringsprobleem bij onze spitsen? Daar hebben we tegen KV Mechelen alvast niks van gemerkt want niet alleen Emmanuel Dennis, ook Percy Tau stond aan het kanon in de eerste helft. Onze Zuid-Afrikaanse publiekslieveling was alvast opgetogen met zijn goal want die maakt een einde aan een moeilijke periode van fysieke perikelen.

16 december 2019 12:07 - “Ik ben blij dat ik kon scoren na een lange periode zonder goals. Ik blijf hard werken voor mijn plekje in de ploeg en probeer telkens op de goede positie te staan. Ik kreeg regelmatig wat trappen te verwerken en dat hinderde mijn progressie. Daarom dat het lang duurde vooraleer ik terug stond waar ik nu sta. Het lukt nu om opnieuw pijnvrij te spelen en ik ben volledig fit”, verzekert de huurling van het Engelse Brighton ons via de Clubwebsite.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.