Philippe Clement wint voor tweede jaar op rij Trofee Raymond Goethals

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Een titel met KRC Genk én nu ook weer los op kop met Club Brugge, 2019 is een gouden jaar geweest voor Philippe Clement. Eentje dat hij ook verzilvert met een individuele onderscheiding: onze coach wint namelijk voor het tweede jaar op rij de Trofee Raymond Goethals.

De 45-jarige Clement zorgt meteen ook voor een primeur want hij is nog maar de eerste trainer die erin slaagt om twee jaar op rij met de prestigieuze hoofdprijs aan de haal te gaan. Michel Preud’homme en Wouter Vrancken eindigden op de plaatsen twee en drie.

16 december 2019 15:33 - “Het is een heel grote eer om deze trofee voor de tweede keer te winnen. Dit blijft voor mij een collectieve trofee. Dit is een prijs waar veel mensen een aandeel in hebben”, betrekt onze trainer ook anderen in het succes.

“Ik heb deze trofee gewonnen dankzij twee ploegen: Club Brugge en KRC Genk. De staf, spelersgroep en het bestuur van beide clubs hebben me de kans gegeven om bij beide clubs heel goed te kunnen werken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.