Ploegmaat lovend voor Jelle Vossen: “Hij is een voorbeeld en een echte modelprof”

© Twitter Club Brugge

Niet alleen Jelle Vossen zelf, ook zijn ploegmaats leken blij met de invalbeurt van de 30-jarige spits. Clinton Mata zag dat zijn immer hardwerkende ploegmaat nog eens mocht opdraven na al die maanden op de bank en vooral in de tribune.

02 december 2019 12:24 - “Die staande ovatie van het publiek was fantastisch. Weet je, ik heb heel veel respect voor Jelle. Voor de eerste keer sinds begin augustus mocht hij nog eens invallen en je zag duidelijk dat hij geëmotioneerd was. Ik begrijp dan ook volledig de reactie van onze supporters. Wat heeft hij in zijn ganse profcarrière en ook als Clubspeler al niet bewezen?”

Clinton Mata heeft niks dan lof voor Vossen: “Sedert de voorbereiding van het huidige seizoen heeft hij zoals iedere andere speler keihard gewerkt, maar hij kwam maar niet aan spelen toe. Chapeau hoe hij daar al die maanden mee om gegaan is. Jelle is een voorbeeld en een echte modelprof, zoveel is zeker. Ik hoop voor hem dat hij nog kansen krijgt zoals daarnet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.