Real Madrid of niet, Mignolet is ambitieus: “Zoals in elke thuismatch vol voor de drie punten”

© YouTube Club Brugge

Morgenavond weten we of Club Brugge Europees overwintert of niet. Een zege of gelijkspel tegen Real Madrid is niet noodzakelijk als PSG doet wat het moet doen tegen Galatasaray, maar bij blauw-zwart zijn ze er toch op gebrand om eindelijk die verdiende overwinning te pakken.

10 december 2019 14:45 - “Ik denk dat we al ergens de volle drie punten hadden verdiend of hadden moeten krijgen. Dat is op dit moment nog niet gelukt, dus voor ons is het morgen niet enkel een kwestie van de kwalificatie in de wacht te slepen”, vertelt Simon Mignolet op de persconferentie.

“We kunnen nog een extra statement maken door in de Champions League drie punten te pakken. De doelstelling is om door te gaan in Europa, maar het leeft wel in de spelersgroep om ook een overwinning te behalen”, laat onze Rode Duivel er geen twijfel over bestaan.

“We weten natuurlijk ook dat één punt kan volstaan, maar wij willen het niet op die manier aanpakken en zeker niet gaan rekenen. We gaan zoals in elke thuiswedstrijd vol voor de drie punten. We beseffen dat Real Madrid een sterke tegenstander is, maar we gaan ons niet bezighouden met wat er in Parijs kan of zal gebeuren”, is Mignolet duidelijk.

“Wij moeten vol aan de bak en we hebben in Madrid getoond dat we het hen moeilijk kunnen maken. Waarom zou dat thuis dan niet lukken, mits het nodige respect en de nodige organisatie. We kunnen gevaarlijk zijn met de snelle jongens die we hebben en dan zullen we zien hoe de match verloopt en wat er mogelijk is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.