Rezaei geflopt omdat hij nooit fit was? “6 maanden lang heeft niemand het probleem kunnen vinden”

© Twitter Club Brugge

Vorig seizoen amper één keer gescoord en nooit zijn prijskaartje van 5 miljoen euro kunnen rechtvaardigen. De Brugse fans fronsten dan ook flink de wenkbrauwen en dat doen ze nu nog, nu blijkt dat Kaveh Rezaei bij Sporting Charleroi weer scoort met de ogen dicht.

04 december 2019 15:56 - Dat de 27-jarige Iraanse spits het in Jan Breydel niet kon waarmaken, lijkt echter een simpele verklaring te hebben: hij was nooit 100% fit. “Anders zou ik wel gespeeld hebben, zeker? Kijk, ik raakte geblesseerd. Daar kon ik niets aan doen. Zes maanden lang heeft niemand het probleem kunnen vinden”, doet Rezaei zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

“In Brugge hebben ze het vaak opgelost met pijnstillers. Als je de hele week pijnstillers moet nemen om te trainen, dan kan je inderdaad geen 100 procent zijn.” Onze huurling wil evenwel geen steen werpen naar de medische staf: “Het kan al eens gebeuren dat je iets niet kan vinden. Ik wil niet negatief zijn, ik denk dat ik gewoon pech gehad heb. Ik had ook een vreemde blessure”, aldus de auteur van 7 goals in 11 matchen.

“Uiteindelijk heb ik het zelf opgelost door in het tussenseizoen naar mijn dokter in Iran te gaan. Die stelde vast dat mijn heupbeen beschadigd is, waardoor mijn evenwicht niet meer goed zat. Zo’n blessure kom je één keer om de tien jaar tegen”, vervolgt de trefzekere aanvaller zijn verhaal.

Intussen is Kaveh Rezaei weer helemaal de oude, dat bewijzen ook zijn prestaties: “Het gaat alleen maar beter, ja. Bij Club Brugge zeiden ze me in de voorbereiding ook dat ik goed bezig was. Maar daarna had ik gewoon een paar matchen nodig om weer honderd procent fit te raken. Fysiek, maar ook mentaal.” En die matchen kreeg hij dus bij Charleroi…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.