Rezaei: “Ik had bij Club Brugge veel doelpunten kunnen maken”

Kaveh Rezaei leeft bij Sporting Charleroi weer helemaal op. De aanvaller kende geen goede periode bij Club Brugge. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij zich uit over die periode.

04 december 2019 10:38 - Rezaei kwam met veel vertrouwen aan in Club Brugge en eiste meteen de penalty’s op. “Ik vind niet dat de mentale belasting bij het trappen van een penalty bij Club Brugge groter is dan elders. Voetbal is overal hetzelfde. Ik voel geen enkel verschil. Spelsystemen en opvattingen variëren, maar als je het voetbal een beetje aanvoelt, kun je overal spelen.”

Rezaei had naar eigen zeggen nog veel kunnen scoren voor Blauw-Zwart. Een blessure stopte zijn vooruitgang. “Bij Club Brugge blaakte ik van het vertrouwen. Ik had veel doelpunten voor hen kunnen maken. Bon, dat is verleden tijd. Door mijn blessure viel ik lange tijd naast de ploeg en bij mijn terugkeer was er in de kleedkamer veel veranderd. Dat heeft de zaken voor mij bemoeilijkt”, aldus Rezaei.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.