Scorende Vormer is opgelucht: “Dat is superbelangrijk voor een team”

Ruud Vormer scoorde tegen Zulte Waregem eindelijk zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. De middenvelder van Club Brugge reageert tegenover Sporza en Het Laatste Nieuws opgelucht.

26 december 2019 23:46 - Vormer is opgeluct. “Ja, dat speelde toch wel hoor, dat ik nog niet gescoord had. Ze lachten toch met mij. Jongens die al op twee of drie goals stonden, of Hans die er natuurlijk al wat meer heeft. (lacht) Daarom dat deze goal zo belangrijk was hé”, citeert Het Laatste Nieuws de Nederlander.

Vormer scoorde in de beker ook al tegen RSC Anderlecht. “Hij zat er goed in, ik ben eindelijk van die 0 af. Ik scoorde natuurlijk ook op Anderlecht, dat was ook een belangrijke goal. Dit is mooi voor mezelf. 49 op 60 is ongekend, ik heb dat nog nooit meegemaakt hier.”

“Het is fantastisch wat wij presteren, wat wij elke week laten zien”, gaat Vormer verder. “Het zijn zware wedstrijden, maar we leven ervoor. We hebben iedereen nodig en dat zie je vandaag ook met David (Okereke, red.) die inkomt en 2 keer scoort. Dat is superbelangrijk voor een team.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.