Slaat Mignolet nagel op de kop? “Verdiende derde plaats, maar zonder de punten die we verdienden”

© Q2

Simon Mignolet moest zich gisteravond drie keer omdraaien tegen grootmacht Real Madrid, maar pakte vooral ook weer uit met een geweldige redding bij 0-0. Hoe kijkt onze ervaren topdoelman terug op zijn eerste Europese campagne met Club Brugge? Eentje die straks trouwens nog een mooi vervolg kan krijgen in de Europa League.

12 december 2019 14:11 - “We wilden ons in eerste instantie kwalificeren voor de Europa League en dat is ons gelukt, maar je hoopt dat natuurlijk te doen met een goed resultaat, met een punt of drie punten en dat zat er zeker in. Ik denk dat we een goeie eerste helft gespeeld hebben en na rust kwamen zij iets te makkelijk in hun spel waardoor ze kansen konden creëren”, luidt het oordeel van Mignolet bij Q2.

“Ze sloegen op de juiste momenten toe en dan wordt het natuurlijk moeilijk. We hebben een hele campagne met lef gespeeld en grijpen ook verdiend die derde plaats in de groep, weliswaar zonder de punten die we misschien verdiend hadden. We stoten terecht door naar de Europa League. We hebben getoond dat we ons met iedereen kunnen meten. Het enige dat we nog wat missen, is die efficiëntie. Het spel omzetten in punten”, weet Big Si.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.