Slecht nieuws in aanloop naar treffen met Mechelen: “Er is een grote kans dat hij de match niet haalt”

© Facebook Club Brugge

Philippe Clement blikte vandaag vooruit naar de competitiematch van aanstaande zondag tegen KV Mechelen. En de coach moest twee dagen na onze laatste opdracht in de Champions League minder goed nieuws brengen uit de ziekenboeg.

13 december 2019 14:19 - Zo staan er serieuze vraagtekens naast de naam van Krépin Diatta, die tegen Real Madrid nog geschorst moest toekijken: “Er is een grote kans dat hij de match van zondag niet haalt. Het is nog niet zeker, maar die kans is wel vrij groot. Zijn blessure is het gevolg van een contact tegen Sint-Truiden, Krépin heeft deze week ook nog niet meegetraind. We zullen morgen, naar de training toe, zien”, is Philippe Clement voorzichtig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.