Staande ovatie voor Jelle Vossen: “Ik had echt kippenvel en kan de fans niet genoeg bedanken”

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het was misschien wel hét mooiste moment van zaterdagavond: de manier waarop Jelle Vossen in Jan Breydel werd bezongen en toegejuicht bij zijn invalbeurt tegen Moeskroen. De 30-jarige spits, die de voorbije maanden meer dan hem lief vanop de tribune moest toekijken, reageerde na afloop dan ook erg dankbaar.

02 december 2019 12:10 - In een saaie tweede helft met weinig doelkansen, laat staan dat er extra goals vielen, scandeerde het publiek luidkeels de naam van de opwarmende Jelle Vossen. Toen die naar de bank werd geroepen voor een invalbeurt van 20 minuten gingen de decibels nog met een extra ruk de hoogte in.

“Toen ik dan effectief op het veld kwam en het publiek mijn naam scandeerde, gingen de haren op mijn armen rechtstaan. Ik had écht kippenvel. Ik kan de supporters niet genoeg bedanken voor deze ontvangst”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Ik denk dat het logisch is dat ik nog ritme mis. Dat ik nu deze minuten krijg, komt omdat ik me altijd ben blijven inzetten op training. Hopelijk krijg ik nog speelkansen. Dit deed in elk geval enorm deugd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.