Vanaken geeft toe: “We mogen van geluk spreken dat dat gelukt is”

Club Brugge behaalde 3 punten in zijn Champions League-campagne. Het kon meer, maar ook minder zijn, dat vindt Hans Vanaken tegenover Sporza.

12 december 2019 10:27 - Club Brugge speelde niet slecht, maar de klasse van Real Madrid nam in de tweede helft de bovenhand. “Je hebt het gevoel dat je in de match zit en dat het allemaal kan, maar dan komen ze 2, 3 keer in je 16 en prikken ze meteen. Dat is de kwaliteit van die topploegen.”

“In de Belgische competitie kun je ook al eens een kans missen, want je weet dat er wellicht nog een paar volgen. Maar in Europa kan dat. Die kansen moeten dan binnen. Hopelijk spelen we volgend jaar opnieuw Champions League. Als we dan efficiënter kunnen zijn, kunnen we misschien eens meedoen voor de 2e plaats.”

Conclusie
Vanaken concludeert: “Er was in elke match meer mogelijk, maar ook minder. Soms zat het mee, soms zat het tegen. Uiteindelijk blijkt die gelijkmaker bij Galatasaray belangrijk. We mogen van geluk spreken dat dat is gelukt. We mogen met trots terugkijken op het voetbal en de durf die we getoond hebben tegen topploegen in Europa.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.