Waar zit Dennis – held van in Madrid – eigenlijk? “Ik kan helaas niet in zijn hoofd kijken”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het is opvallend: sinds zijn topprestatie op het veld van Real Madrid heeft Emmanuel Dennis amper nog iets gepresteerd bij Club Brugge. Hij geraakt de laatste weken zelfs nog amper aan een basisplaats. Hoe is dat mogelijk?

11 december 2019 16:03 - Philippe Clement kreeg er gisteren dan ook een vraag over op zijn persconferentie in de aanloop naar de match: “Ik kan helaas niet in zijn hoofd kijken. Voor mij is er maar één realiteit: die van het trainingsveld, de kleedkamer en de wedstrijden”, klinkt het strikt.

“Aan de hand daarvan bepaal ik mijn keuzes. Er zijn er maar heel weinig die constant hun niveau halen. Dat is een werkpunt.” De kans is evenwel groot dat het onvoorspelbare Nigeriaanse woelwater vanavond aan de aftrap verschijnt, kan hij in dat geval opnieuw schitteren?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.