Wat een ontknoping! Brugse jonkies stoten door na late 2-2 van doelman (!) Lammens

 ©  Twitter Club Brugge

Niet alleen onze hoofdmacht mag Europees overwinteren, ook onze U19 hebben zich in de UEFA Youth League verzekerd van kwalificatie en dat na een straffe ontknoping tegen hun leeftijdsgenoten van Real Madrid: in de absolute slotfase kopte de mee opgerukte doelman Senne Lammens op een hoekschop de 2-2 binnen. Bekijk hieronder de beelden, proficiat aan de jonge talenten van coach Rik De Mil!

12 december 2019 13:13 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.