Zidane heeft niks dan goeie herinneringen aan Jan Breydel: “Ik heb hier veel bijgeleerd”

© Club Brugge

Voor Zinédine Zidane is het Jan Breydelstadion niet zo speciaal zou je denken, maar niks is minder waar. De Franse trainer van Real Madrid vertoefde vier jaar geleden eventjes in Brugge in het kader van zijn trainerscursus.

10 december 2019 19:48 - In februari 2015 liep de 47-jarige voormalige stervoetballer van Juventus, Real Madrid en de Franse nationale ploeg samen met Willy Sagnol en Claude Makélélé rond op Olympia om er een training van Michel Preud’homme bij te wonen. Bijna vijf jaar later is Zinédine Zidane terug op de plaats waar hij mocht stelen met zijn ogen en ervaring opdeed.

“Ik heb goeie herinneringen aan de manier waarop ik hier ontvangen ben door Club Brugge. Ik heb hier veel bijgeleerd, meer bepaald voor mijn vorming als trainer. Het was goed om hier te kunnen zijn en ik ben tijdens mijn opleiding een beetje overal geweest. Ik heb dus goeie herinneringen aan de club die ons ontvangt”, klonk het op de persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.