Aanvoerder Vormer houdt Club Brugge scherp: “We kunnen nog beter”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is momenteel op stage in Doha. Aanvoerder Ruud Vormer geeft tegenover Sporza meer tekst en uitleg over het programma van Blauw-Zwart.

07 januari 2020 14:48 - Volgens Vormer is de selectie topfit. “We hebben al 2 goede trainingen achter de rug in Doha. Iedereen had zijn trainingsprogramma voor tijdens de vakantie ook afgewerkt, dus iedereen is scherp teruggekomen.”

De aanvoerder houdt zijn manschappen ook scherp. “We gaan nu vol goede moed door. Uiteraard is het drukke wedstrijdschema pittig, maar daar ben je voetballer voor geworden. Ik kijk al uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen Anderlecht. We spelen goed voetbal, maar we kunnen nog beter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.